Home

we-play-in-play

 

Què és?

We play in play és un projecte per la democratització de l’autoconeixement i la creativitat. Creativitat per ser creadors de la nostra pròpia vida i autoconeixement per descobrir el nostre potencial com a tals. La música, la dansa, el teatre i la pintura esdevindran el vehicle per compartir un procés d’obertura a l’escolta interior d’un mateix i a la creació d’una resposta a aquest sentir; capacitant a cadascú per respondre amb llibertat i creativitat davant les diferents situacions que presenti el seu camí.

El taller s’articularà en tres fases:

1) Forma i transformació – Consciència: obrir la mirada, observar les formes i els processos de transformació des d’una perspectiva artística que ens permeti adonar-nos del propi potencial creatiu.

2) Escolta interior i exterior – Acceptació: connectar amb les emocions, els sentiments i la intuïció, alliberar-se de la ment i desidentificar els sentiments.

3) Acció en harmonia – Proposar i Respondre: saber respondre i relacionar-se amb llibertat i autoestima davant d’un context canviant, prendre decisions i accions en harmonia amb el paisatge exterior i interior.

Proposarem activitats que fomentin l’exploració del propi potencial creatiu, aprenent a habitar la veu, el cos i les emocions per convertir-los en vehicles d’expressió artística. Utilitzarem tècniques d’improvisació amb la veu, percussió corporal, creació amb instruments musicals, creacions de moviment i arts visuals.Enfocarem la pràctica artística des del no-judici sinó des de l’acceptació.

Per a qui?

Dirigit a tot tipus de persones amb o sense formació artística. No hi ha requisits previs.

Quan?

Els dies 27 i 28 de juny, en tres sessions:

27 de juny de 17.30 a 20.30

28 de juny de 10.30 a 13.30

28 de juny de 15.00 a 18.00

Quant?

Aportació: 30€

Promoció: 25€ cadascú si portes un amic! (cal fer reserva de places conjunta)

PLACES LIMITADES!!

Reserva

Envia mail de confirmació abans del 23 de juny a: weplayinplay@gmail.com

Telf: 686617460 (Roger) i 618120387 (Laura)

Formadors

Laura Roig Guarch

Des de menuda volia ser cantant, i també inventora. Amb la música vaig començar amb el piano i el clarinet  al Conservatori de Tortosa; focalitzant els invents en la composició; i d’aquí vaig anar a parar a l’ESMuC per estudiar Pedagogia Musical. Va ser en aquesta etapa quan vaig entrar més en contacte amb el cant i la música moderna, i on vaig voler inventar, una primera formació per a joves  artistes que integrés música, dansa i teatre de forma transdisciplinària.

És després d’aquesta etapa de formació acadèmica que
em dedico principalment a l’educació musical en escoles de música i colònies artístiques; i també quan començo a  engegar el meu projecte musical Laura Guarch Trio i m’uneixo a altres projectes com a cantant com Barcelona Gospel Messengers (gospel) o Rizoma (jazz).

Ara mateix, estic totalment decidida a inventar el meu propi perfil professional com a educadora i com a artista; enfocant l’acció cap a projectes al voltant de la creativitat transdisciplinària i l’acció social i ciutadana.

Roger Sans Guimerà

Les circumstàncies de la vida em van oferir l’oportunitat d’aprendre a tocar el piano, i vaig seguir fidelment la disciplina de la música acadèmica tota la meva infància i joventut. Tan fidelment, que als 23 anys havia acabat la carrera a la Guildhall School de Londres, havent actuat en diversos recitals com a solista.
Posteriorment les meves inquietuds em motiven a explorar i jugar lliurement amb el piano a través de la improvisació. Indago en el teatre de moviment, la dansa i el cant a través de diversos cursos i formacions.
Als meus 30 anys, em dedico principalment a la pedagogia musical i al creixement personal. Ofereixo concerts didàctics, fruit de la necessitat de transmetre les arts com un llenguatge creatiu per a la integració personal i social.

Com naix el projecte?

Ens trobem durant els cursos d’estiu d’Orff-Schulwerk a San Francisco. Fruit d’una visió compartida del potencial educatiu de les disciplines artístiques, ens decidim a dissenyar un projecte de colònies multiartístiques per a joves seguint l’estil didàctic que havíem viscut a San Francisco. A l’hora d’idear conceptualment el projecte, ens vam adonar que el que realment ens entusiasmava era connectar la pràctica artística creativa amb l’autoconeixement. Seguint aquesta direcció el projecte s’ha anat enriquint de fonts com la de Carlos González i Borja Vilaseca, que ens inciten a oferir el projecte en format de tallers adreçats a centres d’educació secundària i altres àmbits educatius.

weplayinplay-definitiu-web