Home

web03

FITZMAURICE VOICEWORK I
Destructuring & Chakras

Taller de Fitzmaurice Voicework dirigit a actors, cantants, professors, coach o qualsevol persona interessada en la veu com a eina de comunicació.

DISSABTE 19 DE DESEMBRE DE 10 A 14hs

Aquest és el primer d’una sèrie de tres tallers on aprofundirem els diferents aspectes del treball de Fitzmaurice Voicework: «Destructuring & Chakras», «Restructuring i Comunicació» i «Ser a Escena».
En aquest taller ens centrarem en el «Destructuring», l’aspecte de FV que té a veure amb el treball sobre les pròpies tensions físiques i patrons respiratoris, l’alliberació de la respiració i de la veu, a partir d’exercicis físics basats en el ioga i la bioenergètica. Aprofundirem el treball de desestructuració amb l’ús de tècniques manuals segons les necessitats individuals de cada persona. A partir d’un treball de visualització i activació dels centres energètics (Chakras), explorarem noves connexions amb els materials que volgueu treballar (text, cançó, presentació…)

PREU
45€
Early Bird (Inscripcions fins el 11 de desembre): 35€

A càrrec d’Esther Pallejà, Professora Associada de Fitzmaurice Voicework® i Practicant de Mètode Grinberg (Nivell I). L’Esther és professora de veu a EÒLIA, VASTA (Voice & SpeechTrainers Association), Rose Bruford College (London), i imparteix seminaris a Europa i els Estats Units. És Llicenciada per l’Institut del Teatre i ha treballat per teatre i TV. En sessions individuals treballa amb tot tipus de persones amb l’objectiu d’afavorir la relació cos/veu i d’incrementar el creixement i benestar personals. Com a integrant de Barcelona Kirtan Project, treballa amb grups per a afavorir el treball en equip i empoderar persones en processos de sanació.

INSCRIPCIONS: estherpalleja@gmail.com

+INFO  www.holisticbodyvoicework.blogspot.com

web04 web02 web01