Home

Cartell art dharma

TALLER ART DHARMA

CREATIVITAT I CONSCIÈNCIA

Día i hora : Dissabte 2 de Març 2019, de 10h a 18h .

Aportació : 75 euros / 60 euros (si fas la inscripció abans del 15 Febrer)

Inscripcions i informació : per poder participar és necessari realitzar la inscripció al taller. Si us plau, posa’t en contacte a travès d’aquest email o número de wssp.
aracelienrech@yahoo.es wssp 696199594

Com podem obrir i despertar la percepció per viure d’una manera més creativa? Et convidem a descobrir les teves pròpies experiències, unint la meditació i la contemplació en combinació amb el procés creatiu.
Aquest apropament inclou per un costat la visió de la filosofia budista sobre l’estat de la presència autèntica. Per un altre, s’enfoca principalment en l’acció de la percepció nua, sense judicis ni etiquetes.
Això vol dir ser conscient i estar obert al contacte dels nostres sentits amb el món, afinant l’atenció plena a allò que hi ha a l’aquí i ara.
Si aprenem a percebre d’aquesta manera, la nostra vida esdevé una obra d’art en si mateixa, així com en un camí de saviesa.
Una experiència per treballar amb la nostra ment i amb la nostra creativitat, enfocant-nos des de dintre cap enfora.
Inclourem un conjunt d’exercicis somàtics, contemplatius i creatius; com la meditació, el moviment, la improvisació vocal i l’escriptura.
Vol ser un treball vivencial, participatiu, experimental i holístic. Un anar i venir entre observar, contemplar, compartir, crear, meditar, sentir i moure’s.
Aquest taller conté alguns exercicis basats en les ensenyances sobre Dharma-Art i moviment contemplatiu, de Steve Clorfeine (professor de la Facultat d’Art Naropa University a Colorado-EEUU i deixeble de Chogyam Trungpa Rinpoche).

+INFO