Home
202001-flyer
TALLER DE TEATRE EN FAMÍLIA
a càrreg de Carla de Otero

 

Taller Inter-generacional (a partir de 7 anys) 

 

Si ets un adult (pare, mare, germà gran, àvia, tiet, amic…) i t’atreveixes a compartir una estona de jocs bojos i trepidants amb els més petits de la casa, aquest taller és per vosaltres! Jugarem, viatjarem, riurem, ens re-descobrirem a través de la gran aventura del teatre!

 

Al Taller de teatre, a més de gaudir l’experiència en familia, experimentareu l’excitant joc d’actuar! Sereu diferents personatges que ni tan sols sabeu que existeixen dins vostre i viureu en mons imaginaris a través d’ histories que ens inventarem entre tots. Tot això des del joc, la improvisacio, la música, el moviment. En un context on, desde el respecte, tot es vàlid i tot és el que ha de ser. De ben segur que ens ho passarem molt bé! Us hi esperem!!!

 

Dia: dissabte 11 de Gener
Hora: 17h a 19h
Preu: 10 euros/participant o 8 euros si sou més de 3!
Mínim 8 màxim 15 participants