Home

TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA: «EL COS CREATIU»

AMB ELENA ZENDRERA

NOVA DATA!!!  Dissabte 17 d’abril 2021 de 10 a 12h.

Una oportunitat per a deixar de banda el pensament i gaudir del propi moviment en relació amb el grup i l’espai que ens envolta.

Durant dues hores, treballarem la disponibilitat del cos en creació a partir de pautes de moviment, profunditzant en la pròpia consciència corporal, i ampliarem els límits de la nostra fisicalitat a partir de petites frases de moviment. Tot donant-nos el permís de ser i sentir amb la confiança i la llibertat que ens donem quan juguem.

Espai obert a tota aquella persona que tingui ganes de descobrir i aprofundir en la seva dansa en creació.

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, llicenciada a Belles Arts. S’inicia a la dansa jazz als 4 anys i mes tard es forma en dansa contemporània a diferents espais de Barcelona. És a partir de llavors que descobreix la riquesa d’experimentar l’expressió i llibertat del seu propi cos. Des d’aquesta curiositat cap a la dansa com a porta d’accés a nous e infinits imaginaris, segueix formant-se, creant e investigant, també com a forma de creixement i enriquiment personal i artístic en qualsevol de les seves disciplines.

PREU

15€ per sessió

INSCRIPCIONS

És imprescindible reservar la teva plaça en lachachara@elfosforo.net


TALLER DE DANZA CONTEMPORÁNEA: «EL CUERPO CREATIVO»

CON ELENA ZENDRERA

NUEVA FECHA!!!   Sábado 17 de abril 2021 de 10 a 12h.

Una oportunidad para dejar de lado el pensamiento y disfrutar del propio movimiento en relación con el grupo y el espacio que nos rodea.

Durante dos horas, trabajaremos la disponibilidad del cuerpo en creación a partir de pautas de movimiento, profundizando en la propia conciencia corporal y ampliaremos los límites de nuestra fisicalidad a partir de pequeñas frases de movimiento. Todo ello dándonos el permiso de ser y sentir con la confianza y libertad que nos damos cuando jugamos.

Espacio abierto a cualquier persona que tenga ganas de descubrir y profundizar en su propia danza en creación.

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, Licenciada en Bellas Artes. Se inicia en la danza jazz a los 4 años y más tarde se forma en danza contemporánea en diferentes espacios de Barcelona. Desde ese momento descubre la riqueza de experimentar la expresión y la libertad de su propio cuerpo. Desde esta curiosidad hacia la danza como puerta de acceso a nuevos e infinitos imaginarios sigue formándose, creando e investigando; también como forma de crecimiento y enriquecimiento personal y artístico en cualquierda de sus disciplinas.

PRECIO

15€ per sessió

INSCRIPCIONES

Es imprescindible reservar tu plaza en  lachachara@elfosforo.net