Home

flyer_meritxellprat01CAT

“La teva visió serà clara
només quan miris en el teu cor.
Qui mira cap enfora, somia.
Qui mira cap endins, desperta.”
C. G. Jung

El moviment autèntic es basa en la relació entre una persona que es mou amb els ulls tancats des de l’escolta profunda del propi cos i una persona que observa sense jutjar, el testimoni. La persona que es mou es deixa guiar per les sensacions, imatges i sentiments que emergeixen des del seu interior per entrar en contacte amb les parts
menys conegudes de sí mateixa.
El procés es fonamenta en la saviesa del cos i en la relació entre el conscient i l’inconscient, el físic i el simbòlic, l’entrega i la voluntat, l’individual i el col·lectiu… fomentant la integració de cos i ànima.
Com a disciplina, el moviment autèntic va sorgir en la dècada de 1940 i té els seus orígens en la dansa moderna i la psicologia de Carl Jung. Té també molts elements en comú amb la meditació. Es pot utilitzar amb finalitats terapèutiques, creatives i espirituals.
No cal tenir experiència en dansa ni en treball corporal.

HORARIS

De 16.00 a 20.00 h. Si estàs interessat/da en horari de matí, no deixis de comentar-ho.
Aquest taller forma part dels tallers regulars mensuals de moviment autèntic.
S’hi pot assistir de forma puntual o regular.

PRÒXIMES DATES

23 febrer, 23 març, 27 abril, 25 maig, 22 juny i 6 juliol

PREU 40 euros.

INFO + INSCRIPCIONS

Meritxell Prat
Dansa Interior
Moviment creatiu per al creixement personal
Tel. 658 08 55 50
txell.prat@gmail.com
Segueix-me a Facebook: https://www.facebook.com/dansainterior

MERITXELL PRAT

És dansaterapeuta formada en el màster de Dansa Moviment Teràpia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Facilita tallers regulars i intensius de moviment autèntic i dansa creativa per al creixement personal i ha realitzat sessions clíniques dansateràpia amb nens i adults. Ha aprofundit especialment en la disciplina del moviment autèntic, tant en contextos creatius com terapèutics (amb Joan Chodorow, Betina Waissman, Karin Fleischer, entre altres) i ha investigat els vincles d’aquesta tècnica amb la meditació. S’ha format en el mètode Dansa de la Vida amb la ballarina Loreto San Juan i ha explorat diferents estils de dansa i tècniques d’improvisació amb diversos ballarins, com ara Núria Banal (dansa lliure i dansa creativa), Steve Clorfeine
(improvisació) i Sharmini Tarmaratnam (dansa Kathak de l’Índia).

CAST

“Tu visión se volverá clara
solo cuando mires en tu corazón.
Quien mira hacia fuera, sueña.
Quien mira hacia dentro, despierta.”
C. G. Jung

El movimiento auténtico se basa en la relación entre una persona que se mueve con los ojos cerrados desde la escucha profunda del propio cuerpo y una persona que observa sin juzgar, el testigo. La persona que se mueve se deja guiar por las sensaciones, imágenes y sentimientos que emergen desde su interior para entrar en
contacto con las partes menos conocidas de sí misma.
El proceso se fundamenta en la sabiduría del cuerpo y en la relación entre lo consciente y lo inconsciente, lo físico y los simbólico, la entrega y la voluntad, lo individual y lo colectivo… fomentando la integración de cuerpo y alma.
Como disciplina, el movimiento auténtico surgió en la década de 1940 y tiene sus orígenes en la danza moderna y la psicología de Carl Jung. Tiene también muchos elementos en común con la meditación. Se puede utilizar con finalidades terapéuticas, creativas y espirituales.

No es necesario tener experiencia en danza ni en trabajo corporal.

HORARIO

de 16.00 h a 20.00 h. Si estás interesado en horario de mañana no dejes de comentarlo.
Este taller forma parte de los talleres regulares mensuales de movimiento auténtico. Se puede asistir de forma puntual o regular.

PRÓXIMAS FECHAS

23 febrero, 23 marzo, 27 abril, 25 mayo, 22 junio y 6 julio

PRECIO 40 euros

INFO + INSCRIPCIONES
Meritxell Prat
Danza Interior
Movimiento creativo para el crecimiento personal
Tel. 658 08 55 50
txell.prat@gmail.com
Sígueme en Facebook: https://www.facebook.com/dansainterior

MERITXELL PRAT
Es danzaterapeuta formada en el máster de Danza Movimiento Terapia de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB). Facilita talleres regulares e intensivos de movimiento auténtico y danza creativa para el crecimiento personal y ha realizado sesiones clínicas de danzaterapia con niños y adultos. Ha profundizado especialmente
en la disciplina del movimiento auténtico, tanto en contextos creativos como terapéuticos (con Joan Chodorow, Betina Waissman, Karin Fleischer, entre otras) y ha investigado los vínculos de esta técnica con la meditación. Se ha formado en el método Danza de la Vida con la bailarina Loreto San Juan y ha explorado diferentes
estilos de danza y técnicas de improvisación con diversos bailarines, como Núria Banal (danza libre y danza creativa), Steve Clorfeine (improvisación) y Sharmini Tarmaratnam (danza Kathak de la India).