Home

flyer_movimentfree

MOVIMENT FREE: FRIDAY NIGHT

DANSA LLIURE I CREATIVA PER GEORGINA ESPINOSA

 

PRÓXIMO ENCUENTRO 23.05.2014

 

Aquí està, aquí arriba!! El primer taller de dansa lliure i creativa divendres al vespre!! Moviment Free, és un espai de moviment lliure i creatiu. A partir de l’expressió corporal y la tècnica dels 5 Ritmes (amb la qual m’estic formant com a professora). En aquest espai lliure de moviment deixarem que el nostre cos es mogui i es deixi portar per la música. Una altra forma de meditar, una altra forma d’ascoltar el tue cos. Una altra forma de ballar, sense coreografies, sense límits, sense correccions. Simplement deixa que el teu cos es mogui i deixa que el teu cos parli…. TOT ÉS RITME. TOT BALLA…. I TU? JA BALLES?

 

CAP EXPERIÈNCIA PRÈVIA ÉS NECESSÀRIA. PERÒ TOTES LES EXPERIÈNCIES SÓN BENVINGUDES.

PREU: 15euros y 10 euros amb descompte

RESERVA: ENVIA UN MAIL DE CONFIRMACIÓ A : georginamembrives@gmail.com

+34 687.85.97.72 (per més informació, dubtes)