Home

3 Tallers de Fitzmaurice Voicework dirigits a actors, cantants o qualsevol persona interessada en la veu com a eina de comunicació.

 

Taller I Destructuring & Chakras Dissabte 30 d’abril de 10 a 14hs

Taller II Restructuring & Comunicació Dissabte 28 de maig De 10 a 14hs

Taller III La presència a escena Dissabte 18 de juny De 10 a 14hs

 


 

El Fitzmaurice Voicework® es un trabajo profundo de autoconciencia y respiración, basado en la combinación de técnicas respiratorias tradicionales con otras disciplinas físicas como el Yoga, el Shiatsu o la Bioenergética, que facilita la conexión con uno mismo y su propio potencial como persona y/0 artista, favoreciendo una mejor presencia, expresión y fluidez de la voz hablada y cantada.


 

 

Taller I Destructuring & Chakras

En aquest taller explorarem el «Destructuring», l’aspecte de FV que té a veure amb el treball sobre les pròpies tensions físiques i patrons respiratoris, l’alliberació de la respiració i de la veu, a partir d’exercicis físics basats en el ioga i la bioenergètica. Aprofundirem el treball de desestructuració amb l’ús de tècniques manuals segons les necessitats individuals de cada persona, així com amb un treball de visualització i activació dels centres energètics (Chakras).

 


 

Taller II Restructuring & Comunicació

En aquest segon taller explorarem el «Restructuring», el treball de FV que té a veure amb el recolzament de la veu parlada i cantada per a assolir major claredat i efectivitat en la comunicació. Es treballaran exercicis concrets per a localitzar i activar el múscul transvers, i aïllar-lo de la resta de músculs abdominals. Treballarem també la connexió d’aquest centre amb el significat d’allò que voleu transmetre amb el vostre discurs, text, cançó o qualsevol exposició oral.

 


 

Taller III Ser a «escena»

En aquest tercer taller explorarem les diverses situacions d’escena en que us podeu trobar (escenari, càsting, entrevista de feina, presentació pública, classe) i allò que passa a cadascú en el moment de ser vistos o escoltats. Com afecten aquestes situacions el vostre cos, la vostra respiració i la vostra veu, i què podeu fer per a treure el màxim profit d’aquestes sensacions i jugar-les al vostre favor.

 

A càrrec d’Esther Pallejà, Professora Associada de Fitzmaurice Voicework® i Practicant de Mètode Grinberg (Nivell I). L’Esther és professora de veu a EÒLIA, VASTA (Voice & SpeechTrainers Association), Rose Bruford College (London), i imparteix seminaris a Europa i els Estats Units. És Llicenciada per l’Institut del Teatre i ha treballat per teatre i TV. En sessions individuals treballa amb tot tipus de persones amb l’objectiu d’afavorir la relació cos/veu i d’incrementar el creixement i benestar personals. Com a integrant de Barcelona Kirtan Project, treballa amb grups per a afavorir el treball en equip i empoderar persones en processos de sanació.

 

PREUS
1 Taller: 50€
2 Tallers: 90€
3 Tallers: 110€

Preu alumnes i graduats IT, Eòlia i IAB
1 Taller: 40€
2 Tallers: 70€
3 Tallers: 90€

INSCRIPCIONS: estherpalleja@gmail.com

+INFO  www.holisticbodyvoicework.blogspot.com

 

(Nota: Si téns interès en algun dels tallers i no tens experiència prèvia amb el Fitzmaurice Voicework, escriu un mail a: estherpalleja@gmail.com)