Home

FOTO_web

SMER sistemes de moviment d’Empara Rosselló

DISSABTE 8 D’ABRIL 2017, 12h

COL·LABORACIÓ VOLUNTÀRIA A PARTIR DE 5 €

«El métode SMER creat per Empara Rosselló se centra en l’ús del cos i el procés creatiu:  Investigar i descobrir les seves potencialitats, explorar les seves dimensions i el seu significat (el cos com a lloc d’acció, de reflexió i de consciència), estudiar la relació entre moviment i veu i desenvolupar el procés d’adequació entre la idea i el concepte de l’obra i la seva realització i significat.»

Claudia Giannetti

Pot servir de complement per qualsevol disciplina esportiva o de dansa i també, ho pot fer qualsevol persona que estigui interessada per millorar la seva salud gobal, connectant cos i ment, fent també exercicis d’estiraments, dinàmiques de moviment des de molt lentes i minucioses fins altres molt energètiques i cardiovasculars. Hi ha una part d’improvisació, però sota uns punts de refèrencia molt precisos i realitzant un treball molt acurat, que tanmateix ajuda a desenvolupar la creativitat i el coneixement del propi cos i moviment.  També inclou massatge per ajudar als estiraments, a despertar el cos, i a equilibrar-lo. Pot incloure un espectacle final per ensenyar el treball i desenvolupar més la creaivitat.

EMPARA ROSSELLÓ

Artista intermèdia de la dansa, l’acció teatral, el cant, la poesia i la imatge.
Estudia Filologia i Història a la Universitat de Barcelona, Sansa a L’Institut del Teatre, i Psicologia a la UOC.
Estudia dansa clàssica dels 4 anys fins als 18 anys. Posteriorment estudia dansa contemporània amb Cesc Gelabert i Gerard Collins, i altres disciplines de moviment Fedora Aberastury o Ketzugen Kai. Paral·lelament es dedica a la investigació durant quatre anys creant posteriorment el SMER. els seus propis sistemes de moviment cos-ment SMER que actualment  juntament amb els seus espectacles imparteix per tot el món.
Premi FAD (Aplaudiment) 2004
És molt especial la seva amistat i col·laboració a New York amb membres del FLUXUS com Philip Corner, o Alison Knowles, també amb Charlie Morrow o darrerament ambRip Hapman (Ear UP Gallery)
Realitza numbrosos espectacles tant a Europa com als Estats Units i Àfrica del nord i Subsahariana.

RESERVAS emparrossello23@gmail.com