Home

intensius.primavera.lachachara

INTENSIUS DE DANSA CONTEMPORANIA

AMB ELENA ZENDRERA

Una oportunitat per a gaudir i prendre consciència del propi cos en moviment. A partir d’improvisacions guiades i petites frases de moviment, treballarem l’atenció i presencia en allò que fem i enriquirem així la nostra dansa en creació, amb escolta interna i de grup. La dansa contemporània com a dispositiu per a l’acció, des del plaer i les ganes de compartir. Tots i totes aquelles que en tingueu ganes, inscriviu-vos. Podeu apuntar-vos als intensius que vulgueu, la durada serà de dues hores que passaran rapidíssimes i no cal experiència prèvia. Per a qualsevol pregunta no dubteu a escriure’ns.

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, llicenciada a Belles Arts. S’inicia a la dansa jazz als 4 anys i mes tard es forma en dansa contemporània a diferents espais de Barcelona. És a partir de llavors que descobreix la riquesa d’experimentar l’expressió i llibertat del seu propi cos. Des d’aquesta curiositat cap a la dansa com a porta d’accés a nous e infinits imaginaris, segueix formant-se, creant e investigant, també com a forma de creixement i enriquiment personal i artístic en qualsevol de les seves disciplines.

PREU

15€ per sessió

INSCRIPCIONS

És imprescindible reservar la teva plaça en lachachara@elfosforo.net


INTENSIVOS DE DANZA CONTEMPORÁNEA

CON ELENA ZENDRERA

Una oportunidad para disfrutar y tomar consciencia de nuestro cuerpo en movimiento. A partir de imporvisaciones guiadas y de pequeñas frases de movimiento trabajaremos la atención y la presencia en lo que hacemos para enriquecer nuestra danza en creación, con escucha interna y de grupo.
La danza contemporánea como dispositivo para la acción, desde el pacer y las ganas de compartir. Inscribiros si tenéis ganas. Podéis apuntaros a los intensivos que queráis, la duración del taller es de dos horas que pasarán rapidísimas y no hace falta experiencia previa. Si tenéis dudas, podéis escribirnos.

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, Licenciada en Bellas Artes. Se inicia en la danza jazz a los 4 años y más tarde se forma en danza contemporánea en diferentes espacios de Barcelona. Desde ese momento descubre la riqueza de experimentar la expresión y la libertad de su propio cuerpo. Desde esta curiosidad hacia la danza como puerta de acceso a nuevos e infinitos imaginarios sigue formándose, creando e investigando; también como forma de crecimiento y enriquecimiento personal y artístico en cualquierda de sus disciplinas.

PRECIO

15€ per sessió

INSCRIPCIONES

Es imprescindible reservar tu plaza en  lachachara@elfosforo.net