Home

TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA AMB ELENA ZENDRERA

DATES

8 d’octubre
12 de novembre
3 de desembre

HORARI: de 19 a 21h

Proposso tres sessions de dues hores, on entrenarem la conciencia i escolta individual i col.lectiva des de la dansa contemporania, a través de petites frases de moviment i pautes d’improvitsació. Des del joc i el plaer de mouren’s profunditzarem en la creativitat i claredat del propi cos en moviment i en relació amb les altres persones i l’espai que ens envolta. 

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, llicenciada a Belles Arts. S’inicia a la dansa jazz als 4 anys i mes tard es forma en dansa contemporània a diferents espais de Barcelona. És a partir de llavors que descobreix la riquesa d’experimentar l’expressió i llibertat del seu propi cos. Des d’aquesta curiositat cap a la dansa com a porta d’accés a nous e infinits imaginaris, segueix formant-se, creant e investigant, també com a forma de creixement i enriquiment personal i artístic en qualsevol de les seves disciplines.

PREU

15€ per sessió. Si t’inscrius a les 3 sessions el preu és de 40€ en total.

INSCRIPCIONS

És imprescindible reservar la teva plaça en lachachara@elfosforo.net


TALLER DE DANZA CONTEMPORÁNEA CON ELENA ZENDRERA

FECHAS

8 de octubre
5 de noviembre
3 de diciembre

HORARIO: de 19 a 21h

Propongo tres sesiones de dos horas, donde entrenaremos la conciencia y escucha individual y colectiva desde la danza contemporánea, a través de pequeñas frases de movimiento y pautas de improvisación. Desde el juego y el placer de movernos, profundizaremos en la creatividad y claridad del propio cuerpo en movimiento  y en relación con las otras personas y el espacio que nos rodea. 

ELENA ZENDRERA

1983 Barcelona
Creadora multidisciplinar, Licenciada en Bellas Artes. Se inicia en la danza jazz a los 4 años y más tarde se forma en danza contemporánea en diferentes espacios de Barcelona. Desde ese momento descubre la riqueza de experimentar la expresión y la libertad de su propio cuerpo. Desde esta curiosidad hacia la danza como puerta de acceso a nuevos e infinitos imaginarios sigue formándose, creando e investigando; también como forma de crecimiento y enriquecimiento personal y artístico en cualquierda de sus disciplinas.

PRECIO

15€ por sesión. Si te inscribes a las 3 sesiones el precio es de 40€ en total.

INSCRIPCIONES

Es imprescindible reservar tu plaza en  lachachara@elfosforo.net